Menu

Lid worden

 

Kennismaken
Aspirant-jeugdleden die met De Brug willen kennismaken kunnen contact opnemen met de jeugdcommissie. Van ouders/verzorgers van jeugdleden wordt verwacht dat ze ca. 2x per half jaar een junioren-team naar een uitwedstrijd (IJsselstreek) willen rijden of bij een thuiswedstrijd toezicht willen houden.

Aspirant-seniorleden die met De Brug willen kennismaken kunnen het beste eens op een dinsdagavond (tussen 20.00 en 21.00 uur) langskomen. Ze kunnen 4 keer gratis deelnemen aan de zgn. vrije training (zie: Openingstijden). Bij de bar kan men beginnersbatjes en tafeltennisballen te leen vragen. Tijdens de vrije training voor senioren geldt er geen kledingvoorschrift, maar een wit of oranje shirt kan beter niet aangetrokken worden i.v.m. de kleur van de balletjes. In de speelzaal zijn straatschoenen en schoenen met een zwarte zool niet toegestaan.

Aanmelden
Men kan zich aanmelden met een aanmeldingsformulier in het clubhuis (zie: Adres en route). Het inschrijfgeld (eenmalig) bedraagt € 10,00.


NB: De algemene informatie over onze tafeltennisvereniging is samengebracht in een handig boekje welke u (hierboven) kunt selecteren om naar uw PC te halen (downloaden). Daarnaast zijn er schriftelijk in te vullen en te ondertekenen aanmeld- en machtigingsformulieren beschikbaar.


Contributie
Voor senioren bedraagt de contributie € 210,00 per jaar (of € 155,00 indien men geen competitie wenst te spelen); voor junioren bedraagt de contributie € 146,00 per jaar.

De 50+ recreanten betalen geen contributie, maar € 3,00 per keer. Donateurs, van minimaal € 25,00 per jaar, mogen ook meedoen aan de toernooien van De Brug.


Clubtenue
Het clubshirt wordt door de vereniging verstrekt; een bijpassende korte blauwe broek en sportschoenen (zonder zwarte zool) dient men zelf aan te schaffen.


Spel materiaal
Tafeltennisballen worden door de vereniging verstrekt; een batje dient men zelf aan te schaffen, maar bij de bar zijn beginnersbatjes te leen. Natuurlijk kan advies gevraagd worden m.b.t. de aanschaf van het soort materiaal en kan het materiaal (frame en rubbers) via contactpersonen besteld (en samengesteld) worden.


Tenslotte...
Wij kennen geen winter- of zomer-stop; gedurende het gehele jaar is (buiten de competitieperiode) op de dinsdagavond gelegenheid voor zowel senioren als de jeugd om een balletje te slaan.

terug naar boven