Menu

Covid-19-toernooi op 11 juli 2021

Op 11 juli had de meester-organisator van De Brug een Covid-19-toernooi georganiseerd. Een toernooi waar je tot de 19 speelt en waar spelers, op basis van de klasse waarin zij spelen, een voorgift kregen. Helaas voor Waldo, die ook meespeelde, betekende dat hij tegen enkele vierde-klassers die ook van de partij waren, hierdoor meteen met 10-0 achterstond. Niet dat Waldo dit wat boeide, want Waldo vindt het belangrijker zijn tegenstander wat te leren dan dat hij daadwerkelijk de tafeltennis-pot naar zich toetrekt.

20210711 toernooi

De opkomst had wat beter gekund (niet in de laatste plaats voor de baromzet) maar er waren continue vier tafels bezet. Het was warm in de zaal en het regende buiten, resulterend in een hoge luchtvochtigheid: dit betekende dat er flink gezweet werd. Sommige partijen gingen heel gemoedelijk, maar sommige partijen gingen op het scherpst van de snede, het ‘tsjoe’ en ‘tsjakka’ waren niet van de lucht. Ook werden er enkele oude vetes achter de tafel uitgevochten en soms revanche genomen.

Eén man sprong er uit: Koen Wuitte, de ‘coming man’ bij De Brug. Hij won al zijn partijen en ging er dan ook met de prijs, maar vooral met de eer, vandoor.

20210711 winnaar

Leuk zo’n toernooi, na anderhalfjaar rust aan het tafeltennisfront.

De volgende keer hoop ik op een veelvoud van het aantal deelnemers!

Willem, goed gedaan en bedankt: een volgende keer ben ik opnieuw van de partij.

Ton de Graaf

terug naar boven